YANDAŞ MEDYADAN YENİ BİR SALDIRI /// İnönü ve Şükrü Saraço ğlu Türk Milletini ve Vatanını Sattılar !


ismet-inonu.jpg

İnönü ve Sükrü Saracoğlu Türk Milletini ve Vatanını Sattılar !

Osmanli Devleti nasil 1. Dünya savasina girmemekte direnmissede Enver Pasa nin 1907 yilinda Almanlarla imzaladigi gizli Pakt Antlasmasi ile Osmanli Devletinin ve Padisahinin dahi haberi olmadan kendini savasin icinde bulmussa, 1. Dünya savasina da sokulmamiz icin az tezgahlar kurulmadi.

1. Dünya savasiyla yikilan Osmanli Devleti 30 Ekim 1918 de Atatürk´ün baskisi ile Vahdeddin tarafindan Mondros Ateskes yani Teslim anlasmasini imzalayarak teslim olmustu. 23 Temmuz 1923 e kadar Osmanli Devletine bagli topraklar alinmis üzerlerinde Manda Cumhuriyetleri kurulmus, Anadolu ve Trakyada kalan diger Osmanli Devleti topraklarindan önce Ruslara ve Yunanlilara topraklar satilmis, kalan topraklar ise Fransizlar, Ingilizler, Italyanlar ve Amerikalilar tarafindan Lozan da paylasilmisti. Fakat bu topraklarin tümü üzerinde Türkiye Cumhuriyeti adinda bir Manda Devleti kurulmasi kararlastirilmis ve bu koloninin valiligine M.Kemal getirilmisti.

Türkiye Cumhutiyeti üzerindeki Manda Haklarina sahip olan Ingiltere, Fransa, italya Almanya karsisinda savasa girmek mecburiyetinde kalmislardi.

Türkiye 2. Dünya Savaşı’na girmekte kararsızdı. Ortalık ajan kaynıyordu.

Bir de spor kulübü kisvesiyle Yahudiler’i Filistin’e taşıyan gizli teşkilat vardı.

Bugünkü Hapoel Haifa, o gün Hapoel İstanbul’du. Hollanda’nın ünlü Ajax kulübü de bu amaçla İstanbul’da kuruldu.

Beşiktaş, Anadolu’ya silah kaçırıyordu. Babam da, bu teşkilatın içindeydi. Siyah-beyazlılar, bu nedenle Kuvay-ı Milliye’nin takımıdır.

Galatasaray’ı Masonlar, Fenerbahçe’yi ise Rum kopiller kurdu.

ABD’li ünlü casus Allen Dulles, İstanbul’a gelerek istihbarat ağı oluşturdu.

Türkiye’ye ‘Yellow’ yani ‘Sarı’ kod ismini verdi. Yazışmalarda “Harem’den alınan bilgiye göre” ibaresi vardı.

Bütün belge ve bilgiler, sadece onun üzerinden Amerika’ya gidiyordu.

Harem kod adlı ünlü Türk yönetici, Başbakan Şükrü Saracoğlu’ydu.

KOD ADI: HAREM

II. Dünya Harbi sırasında İstanbul’da casuslar savaşı yaşanıyordu. Devrin Başbakanı Amerikalılar’a casusluk yapıyordu. Bunu bir tek Cumhurbaşkanı İnönü biliyordu. .Peki kimmiş Harem?

Başbakan Şükrü Saraçoğlu. Başbakanın ta kendisi. Bu ilk kez sizde yayınlanacak! İnönü cumhurbaşkanı, Saraçoğlu başbakan o dönemde. “Sarı’dan -yani Haremden- gelen bilgiye göre.” diyor ABD kaynakları.

Saraçoğlu bir yandan da Amerikalılar’a bilgi veriyor.

Elbette. Bunu da bir tek İnönü biliyor. Şimdi Almanlar’la bir anlaşma yaptı ya, bakıyorlar savaş başka türlü gidiyor, Amerikalılar da Pearl Harour baskınından sonra girmiş savaşa. İster misin Amerika kazansın bu işi! Biz de Alman taraftarı olarak arada kaynarız gideriz maazallah! Saraçoğlu, Lozan Üniversitesi mezunu bir hukukçu ve İnönü’nün en güvendiği adam. Bu yüzden önce Şükrü Kaya’yı başbakanlıktan alıp Saraçoğlu’nu getiriyor yerine. Onun müttefiklerle aramızı düzeltecek bir yol bulmasını istiyor gizliden gizliye. İşte ‘Harem’ o zamanki CIA yani OSS’in Saraçoğlu için kullandığı kod adı. Bütün belgeler ve bilgiler bir tek onun üzerinden Amerika’ya geçebiliyor.

Sonuçta Harem, yani Şükrü Saraçoğlu, ABD istihbaratına bilgi ulaştırıyor!

Tamamen öyle. 1942-1946 yılları arası bir işbirliği yapıldı ve bu belgeler iki yıl önce açıklandı. Ama Türkiye’de hiç duyan olmadı. Bu olay Türkiye’deki istihbarat faaliyetlerinin boyutlarını göstermesi bakımından çok önemli

Etiketlendi:, , , , ,

Yorum bırakın

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

Derin İstihbarat

strateji, güvenlik, araştırma, istihbarat, komplo teorileri, mizah, teknoloji, mk ultra, nwo

İSTİHBARAT

Şifresiz Yayın!